Održana prva radionica kreativnog pisanja u sklopu projekta “Čitanje je važno, uključuje nas snažno”

U nastavku provođenja aktivnosti koje se održavaju kroz projekt “Čitanje je važno, uključuje nas snažno” UP.02.1.1.15.0076, u srijedu, 6.4.2022. započeli smo s prvom u nizu radionicom kreativnog pisanja. 

Prva radionica bila je posvećena predstavljanju polaznika i upoznavanju s voditeljem g. Darkom Liscem, razgovoru o čitalačkim navikama, osobnim iskustvima s pisanjem, omiljenim piscima i djelima i slično. Polaznici su za vježbu dobili zadatak napisati kratak tekst sa slobodnom temom koji su potom međusobno prodiskutirali. 

Nositelj projekta “Čitanje je važno, uključuje nas snažno” UP.02.1.1.15.0076.  je Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić” Karlovac, a provodi se u partnerstvu s Gradom Karlovcem i Udrugom Carpe Diem u vremenskom periodu od 16. rujna 2021. do 16. rujna 2023. g. Posebni cilj projekta je dostupnost čitalačkih programa i materijala osobama izvan mjesta boravka / stanovanja te je projektom planirana nabava bibliobusa koji će pružati usluge pokretne knjižnice na području cijele Karlovačke županije.