Volonterska školica

22 September 2017
No Comments
1,060 Views
Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju društvenog i gospodarskog rasta te demokratskog razvoja u Karlovačkoj i Sisačko – moslavačkoj županiji kroz jačanje partnerstva OCD i odgojno – obrazovnih ustanova u području volontiranja.

Specifični cilj projekta je uključiti kvalitetne volonterske programe u školski kurikulum i potaknuti razvoj odgoja i obrazovanja za volontiranje na području Karlovačke i Sisačko – moslavačke županije.

Ciljne skupine ovog projekta čine 4 organizacije civilnog društva (3 s područja Karlovačke županije i 1 s područja Sisačko-moslavačke županije, ukupno 8 predstavnika), 9 odgojno-obrazovnih institucija (6 s područja Karlovačke županije i 3 s područja Sisačko-moslavačke županije, ukupno 40 predstavnika škole) i 80 učenika volontera s područja Karlovačke županije i Sisačko-moslavačke županije.

Vrijednost projekta je 948.086,07 kuna te ga u potpunosti financira Europska unija kroz Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade RH

Projekt provodi Carpe Diem s partnerima. To su: Agencija lokalne demokracije Sisak, LAG Vallis Colapis, Slobodna škola- društvo za promicanje demokratskog obrazovanja, Osnovna škola Grabrik i Gimnazija Karlovac.
Sadržaj teksta isključiva je odgovornost udruge Carpe Diem.

Neki od naših projekata


volonterska_skolica3
volonterska_skolica1
VS_01
07
06
05
Klub-Topusko
Radionica za učenike_OŠ Grabrik
VŠ_OŠŽakanje-Klub
VŠ-OŠBudaševo-Klub