ZZBZ II projekt u punom je jeku, a u najavi su razne radionice

S radošću najavljujemo sljedeću fazu našeg projekta “Zajedno za bolju zajednicu II”. Nakon uspješnog prvog dijela započinjemo narednu etapu fokusiranu na znanje i aktivno sudjelovanje.

U narednih 4 mjeseca imat ćemo priliku istraživati različite aspekte zajednice kroz raznovrsne radionice.

Radionice i akcije volontiranja: Kako doprinjeti zajednici na praktičan način. Bez obzira na iskustvo, svatko može pronaći način kako pomoći i ostaviti pozitivan trag.

Upoznavanje sa zanimanjima: Otkriti će različite karijerne puteve kroz razgovore s stručnjacima iz različitih područja. Razumijevanje raznolikosti zanimanja pomaže nam bolje planirati vlastite karijere i razvijati se kao pojedinci.

Vrtlarenje: Ljepota uzgoja vlastite hrane i njegovanje zelenih oaza u našem okruženju. Radionice vrtlarenja nude priliku za zajednički rad i učenje o ekološkom pristupu uzgoja.

Šivanje i Kuhanje: Nove vještine kroz radionice šivanja i kuhanja. Ova kreativna iskustva ne samo da povećavaju samopouzdanje, već i potiču zajedništvo kroz dijeljenje ukusnih obroka i unikatnih kreacija.

U sklopu provedbe prve godine trogodišnjeg programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.“ pod nazivom „Zajedno za bolju zajednicu II“

Ovaj program financira „Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike“. Sadržaj ove publikacije, programa, izloška, video ili audio materijala u isključivoj je odgovornosti Udruge Carpe Diem i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.