OKRUGLI STOL “KORIŠTENJE MODERNIH TEHNOLOGIJA OD STRANE MLADIH”

Društvo za socijalnu podršku u okviru projekta „Bontončić ponašanja na Internetu”, 20.12.2023. godine u 13.00 sati u Društvenom centru „Prostorija“, organizira okrugli stol pod nazivom “Korištenje modernih tehnologija od strane mladih”. Okrugli stol organizira u suradnji s Hrvatskim zavodom za socijalni rad Područnim uredom Karlovac, Udrugom Carpe Diem.

pexels pixabay 460295 1

Okrugli stol namijenjen je stručnjacima različitih profila od socijalnih radnika, psihologa, pravnika, odgojnih, obrazovnih, zdravstvenih djelatnika do predstavnika nevladinih organizacija. Okrugli stol organiziran je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Republike Hrvatske.

Cilj održavanja okruglog stola je predstaviti učinke provedbe projekta „Bontončić ponašanja na Internetu“ te sa stručnog aspekta progovoriti o problemima s kojim izazovima se susreću današnji mladi, roditelji i stručnjaci pri uporabi modernih tehnologija. Cilj je predstaviti modele i primjere dobre prakse kako učinkovito odgovoriti na izazove uporabe modernih tehnologija.

Prijaviti se možete na ovom linku.

Broj sudionika je ograničen!