UDRUGA CARPE DIEM PROVODI TRENING ZA OSOBE KOJE RADE S MLADIMA U SKLOPU PROGRAMA ERASMUS + PROGRAMA, PROJEKT PRISM PRACTITIONER – ODRŽIVO UPRAVLJANJE PROJEKTIMA.

Udruga Carpe Diem u periodu od 1. do 6. rujna 2023. je domaćin treninga u sklopu Erasmus + programa koji je namijenjen osobama koje rade s mladima.

PriSM Practitioner je trening praktičnog upravljanja projektima i održivosti osmišljen za pripremu pojedinaca kako bi poboljšali način na koji promatraju, pristupaju, upravljaju i pokreću promjene. Trening kombinira podučavanje na studijama slučaja koristeći primjere iz stvarnog svijeta kako bi upravljanje projektima zadovoljilo potrebe organizacija uzimajući u obzir potrebe društva i okoliš.


Trening se temelji na metodama neformalnog obrazovanja koje potiču sudionike na aktivno sudjelovanje, kritičko promišljanje, istraživanje te uče kroz rad. Projekt „PriSM Practitioner“ okuplja 22 sudionika iz 11 država: Hrvatska, Italija, Španjolska, Sjeverna Makedonija, Turska, Moldavija, Bosna i Hercegovina, Azerbajdžan, Portugal, Bugarska i Grčka. Trening se u cjelosti odvija u Karlovcu u prostoru društvenog centra Prostor(i)ja.


Svi zainteresirani su dobrodošli posjetiti nas kako bi vidjeli što je to Erasmus + trening i što se za vrijeme takvog međunarodnog događaja radi.

Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost udruge Carpe Diem.