Izložba Noe Jandras u Centru za mlade u Grabriku

U Centru za mlade Grabrik u četvrtak, 3. ožujka 2022. u 19 sati bit će otvorena izložba mlade umjetnice Noe Jardas. Izložba se može pogledati do kraja ožujka 2022. godine radnim danom od 9 do 20 sati.

izložba noa 1


Izložba nema jedinstvenu temu, a obuhvaća radove nastale od 2019. godine do danas. Radovi su nastali kao rezultat tečaja crtanja i slikanja, a motivi i tehnike su različiti. Želja autorice je prezentirati vlastiti napredak i publici pokazati svestranost u izražaju, a ovo joj je prava samostalna izložba.


Autorica, Noa Jardas, trenutno pohađa Ekonomsko-turističku školu, polaznica je tečaja crtanja i slikanja u BOLFEKi art & graphic design studiu te je polaznica Tečaja filmske umjetnosti u Kinoklubu Karlovac. Želja joj je nakon srednje škole upisati umjetničku akademiju i nastaviti se baviti umjetnošću kroz život. Izložbu se može pogledati i na virtualnoj galeriji na stranici: https://izlozbe.czm-grabrik.hr/ . Ujedno pozivamo sve zainteresirane mlade autore za izlaganje njihovih djela u Centru za mlade u Grabriku i/ili virtualnoj galeriji da nam se jave na info@czm.grabrik.hr .

Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost udruge Carpe Diem.