Poziv za sudjelovanje na 12. Sajmu udruga Karlovca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

12. Sajam udruga Karlovac održat će se 25. rujna 2021. godine na lokaciji Šetalište dr. Franje Tuđmana u organizaciji Grada Karlovca u partnerstvu s udrugom Carpe Diem,a odvijat će se sukladno epidemiološkim mjerama koje u tom trenutku budu na snazi, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti sve prijavljene udruge. Upute za prijavu i prijavni obrazac nalaze se u nastavku teksta.

Ciljevi Sajma udruga su promocija lokalnih udruga raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi na taj način ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice te posvetili svoje vrijeme zdravim načinima života kroz sport, ples, zdravu prehranu, prevenciju ovisnosti i slično, ali i stvaranje prilike za razmjenu iskustava i kontakata među udrugama.

Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovca 2021. prijaviti se možete do zaključno 20.9.2021. godine putem prijavnog obrasca koji možetenaći OVDJE, a isti je moguće preuzeti i na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i web stranici Portala za mlade portalzamlade.info.

Za prijave i sve informacije možete se javiti i na:  sajam-udruga@karlovac.hr