Poziv za sudjelovanje na 12. Sajmu udruga Karlovca

12. Sajam udruga Karlovac održat će se 25. rujna 2021. godine na lokaciji Šetalište dr. Franje Tuđmana u organizaciji Grada Karlovca u partnerstvu s udrugom Carpe Diem,a odvijat će se sukladno epidemiološkim mjerama koje u tom trenutku budu na snazi, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti sve prijavljene udruge. Upute za prijavu i prijavni obrazac nalaze se u nastavku teksta.

Ciljevi Sajma udruga su promocija lokalnih udruga raznih djelatnosti kako bi se u njihovo djelovanje uključio što veći broj građana koji bi na taj način ispunili svoje slobodno vrijeme, dobili priliku aktivnije sudjelovati u životu lokalne zajednice te posvetili svoje vrijeme zdravim načinima života kroz sport, ples, zdravu prehranu, prevenciju ovisnosti i slično, ali i stvaranje prilike za razmjenu iskustava i kontakata među udrugama.

Za sudjelovanje na Sajmu udruga Karlovca 2021. prijaviti se možete do zaključno 20.9.2021. godine putem prijavnog obrasca koji možetenaći OVDJE, a isti je moguće preuzeti i na web stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr i web stranici Portala za mlade portalzamlade.info.

Za prijave i sve informacije možete se javiti i na:  sajam-udruga@karlovac.hr