Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora društvenog centra “Prostor(i)ja”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Udruga Carpe Diem poziva organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince koji se bave programima aktivne participacije građana, održivog razvoja, kulture, zdravih stilova života, volonterstva, programima slobodnog vremena, sporta, građanskog odgoja i obrazovanja, tehničke kulture, popularizacije STEM-a, te programima vezanima uz odnos čovjeka i prirode, na iskazivanje interesa za korištenjem prostora novog Društvenog centra ”Prostor(i)ja” na adresi Mije Krešića 4, Karlovac.

U okviru provedbe EU projekta ”Partnerstvo za prostor”, kojeg provodi Udruga Carpe Diem s partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura Viva, Udrugom za lokalni razvoj ‘Turbina promjena’, Društvom naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanjem kulture življenja ”Zvono uz Kupu”, Upravno vijeće Projekta ”Partnerstvo za prostor” poziva sve organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince da zaključno s 13. rujnom 2021. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Društvenog centra-a ”Prostor(i)ja”. Multimedijalni prostor za održavanje programa je veličine 5×12 metara, dakle 60m2 i ustupa se bez naknade za programe organizacija civilnog društva.

Iskazivanje interesa se odnosi na period od 14.09.2021. do 31.12.2021. godine uz napomenu da ovaj Poziv služi za planiranje provođenja aktivnosti i programa u Društvenom centru ”Prostor(i)ja” te se ne odnosi na rezerviranje termina tijekom kalendarskog razdoblja obuhvaćenog ovim Pozivom. Selekcija programa i planiranje aktivnosti će se održati nakon isteka roka za prijavu.

Ako ste se prepoznali u svemu navedenom, prijavite svoje programe putem obrasca na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1LYBOCUWRmH-KiXUljy9Xmv8c5KBR059UyXcrNjwPQXQ

Sve aktivnosti i programi u novom Društvenom centru planirat će se i realizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama u dogovoru s koordinatorima prostora.

——————
Projekt ‘Partnerstvo za prostor’ UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.