Natječaj za posao koordinatora/ice za EU projekt

Udruga Carpe Diem traži samostalnu, odgovornu, poduzetnu i timski orijentiranu osobu koja ima izvrsne komunikacijske vještine za rad na projektu financiranog iz Europskog socijalnog fonda. Početak radnog odnosa je kolovoz 2021. na 12 mjeseci, puno radno vrijeme. 

CARPE DIEM udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih dana 12. srpnja 2021. godine raspisuje NATJEČAJ za radno mjesto: Koordinator/ica za EU projekta, 1 izvršitelj (m/ž), puno radno vrijeme

Naziv radnog mjesta: Koordinator projekta

Raspored rada: 40 sati tjedno/puno radno vrijeme

Mjesto rada: Karlovac, ulica Maksimilijana Vrhovca 13

Vrsta ugovora: ugovor o radu na određeno vrijeme, uz probni rad 3 mjeseca

OPIS POSLOVA:

Koordinator/ica EU projekata izvršava poslove vezane uz pripremu i provedbu projekta koji se financira iz fondova i programa Europske unije. Osoba će biti zadužena za koordinaciju projektnih aktivnosti, komunikaciju s voditeljem projekta, medijskim tehničarom, korisnicima i izvoditeljima na projektu te suradnju s partnerima. Koordinator/ica projekta će biti zadužen/a za logističku podršku, planiranje aktivnosti, pronalaženje i uključivanje pripadnika ciljne skupine u projektne aktivnosti. U sklopu radnog mjesta koordinator/ica će biti zadužen/a za pripremu materijala za promidžbu i vidljivost te će u koordinaciji s voditeljem projekta raditi na pripremi materijala za medije i šire građanstvo. Također će biti zadužena za pisanje pisanje medijskih objava i održavanje društvenih mreža.

TRAŽENE KVALIFIKACIJE: – Visoka stručna sprema ili odgovarajuće radno iskustvo koje dokazuje tražene kompetencije (npr. 2 godine radnog/volonterskog iskustva na istim ili sličnim poslovima)

TRAŽENE KOMPETENCIJE: – Dobre komunikacijske vještine – Samostalnost u obavljanju posla – Sposobnost rada u timu – Razvijene vještine planiranja i organizacije – Empatičnost, snalažljivost, fleksibilnost i želja za učenjem – Sposobnost usmenog i pismenog izražavanja na hrvatskom i engleskom jeziku – Proaktivnost i poduzetnost – Visoka razina informatičke pismenosti – Odlično poznavanje marketinga i medija te rada na društvenim mrežama.

PREDNOST PRI ZAPOŠLJAVANJU: – Iskustvo rada u organizacijama civilnog društva

ŠTO NUDIMO: – Ugovor o radu na 12 mjeseci, s probnim rokom od 3 mjeseca – Priliku za osobni, profesionalni razvoj i učenje – Rad na društveno korisnom projektu uz mogućnost edukacije i usavršavanja.

POTREBNA DOKUMENTACIJA: – Životopis s relevantnim iskustvima, obrazovanjem i vještinama – Motivacijsko pismo Molimo zainteresirane da se prijave na e-mail info@carpediem.hr, s naznakom Prijava za posao do ponedjeljka 19.7.2021. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od dva tjedna od dana isteka roka za podnošenje prijava.